Koncertas Velnio akmuo

2009-07-23 10:17:40

Praėjusį savaitgalį praūžė sunkiosios muzikos festivalis “Velnio Akmuo”. Džiaugiuosi gavęs progą pamatyti šį įspūdingą renginį. Sudaužęs ir sugadinęs savo Savage’ą, ,cituojant Metalinio žodžius :čia toks kibiras ant dviejų ratų, apturėjau progą patirti autostopo teikiamus malonumus.
Festivelyje didžiausią įspūdį paliko Sepultura ir ŽAS su savo metaline programa. Nors Trū Sabaka savo balsu nebetempia kaip anksčiau, bet susirinkusiosius ištaskė metalistų himnu laikomas gabalas ‘Bybis Raibas’. Tačiau prie scenos daugiausia minios pritraukė, kas be ko, visų laukti brazilai, specialiai atvykę iš San Paulo, Sepultura. Keista buvo matyti negrą tokiame festvalyje, tačiau net tai ten buvusiems naciams nesukėlė problemos pašėlti. Nors pastarasis ir yra metalo atstovas, tačiau nevengiantis sceniniuose judesiukuose panaudoti ir hip-hopo motyvų.
Visas festivalio dienas buvo nuostabus, saulėtas oras, nuo kurio gelbėjo šalimais čiurlenantis Šventosios upelis, išskyrus bauginančią šeštadienio naktį su nesibaigiančiu griaustiniu ir lietumi, tačiau ir tai nesugadino susirinkusiųjų nuotaikos, nes svilinanti ryto saulė kaip mat išdžiovino visas palapines ir balas. O vakarop džiugino ir net iš koto vertė girtos ilgaplaukių kompanijos su savo šposais. Taipogi, nuobodžiauti neleido šeštadienio popietę vykes metalistų tinklinio čempionatas, kurio eigą dar labiau palinksmino dalyvių ir sirgalių išgertas alkoholio kiekis.
Nors žmonių ir buvo nemažai, tačiau atsižvelgus į tai, kad šiame renginyje dalyvavo tokia pasaulinio garso grupė kaip Sepultura, lankytojų turėjo susirinkti ženkliai daugiau.

Straipsnio autorius Montė
Nuotraukos Galerijoje


Žinokite, kas vyksta

Gaukite klubo naujienas greičiau ir patogiau:

Support Your Local -3

WHICH PART OF FUCK OFF DON'T YOU UNDERSTAND?