Emblemų ir lipdukų nuėmimas

2009-06-19 14:25:33

Totoris Custom Chrome pristato

Emblemų ir lipdukų nuėmimas

Perdarinėjant, ar prieš dažymą būtina nuo detalių nuimti lipdukus ir emblemas. Dažniausiai emblemos būna tvirtai priklijuotos specialiais 3M lipalais. Iš pirmo žvilgsnio atrodys, kad jie nenuplėšiami, tačiau nėra nieko neįmanomo. Taigi:
1. Šiam darbui jums reikės: plaukų džiovintuvo, žvejybinio valo, pastikinių mentelių, WD-40 ir panašių chemikalų (tik nenaudokite tokių kurie pakenktų dažams) ir poliravimo priemonių.
2. Kai visos priemonės bus paruoštos galite pereiti link darbų. Fenu pašildykite lipduką. Neglauskite feno prie pat paviršiaus, nes galite sugadinti dažus.
3. Poto, kai lipdukas bus pašildytas, paimkite žvejybinį valą ir lyg pjūkliuku bandykite atskirti emblemą nuo paviršiaus. Darykite tai lėtai ir švelniai, nes galite pažeisti dažus. Atminkite, kad laikas jūsų pusėje.
4. Kai emblema jau pašalinta, ant detalės paviršiaus dar lieka klijų likučių. Juos švelniai pašalinkite plastmasine mentele. Kai klijų liks visai mažai, arba plonas sluokosnis, juos galite pašalinti panaudodami turimus chemikalus (WD-40 ir pan). Darykite tai tik švelniu audiniu, nes chamikalai suminkština dažus, todėl jie tampa labiau pažeidžiami.
5. Kai lipdukai nuimti, nupoliruokite detalės paviršių. Poliruoti galite du ar tris kartus, kol pasieksite norimą rezultatą.
6. Darbų pabaiga


Žinokite, kas vyksta

Gaukite klubo naujienas greičiau ir patogiau:

Support Your Local -3

WHICH PART OF FUCK OFF DON'T YOU UNDERSTAND?