Kelionė į Saremą

2009-07-09 16:20:31

Vieną ankstų penktadienio rytą šešių vorų brolių ekipažas susitiko prie vorų clubhauzo, iš kur pradėjo savo kelionę į Estiją. Nuo pat pradžių nedavė ramybės abejonės ir bloga nuojauta dėl vieno iš motociklų techninės būklės. Tačiau kelias broliam nedulkėjo ir jau penktadienio vakarą buvo pasiektas Estijos miestelis Viljandi, kur dvi dienas vyko renginys Estonian Bike Weekend. Renginio organizatoriai Piratica MC puikiai priėmė tiek VB, tiek truputį vėliau prisijungusius Vorus.Visas renginys tikrai neblogas ir ganėtinai aukšto lygio,VB komanda dalyvavo visose rungtyse, kurių buvo tikrai nemažai, ir laimėjo prizų.

Dvi dienos Viljandi prabėgo akimirksniu ir Vorams pasukus Tėvynės link, VB šešetukas nusprendė traukti į Saremų salas. Buvo likęs dar šimtas ar du šimtai kilometrų, tačiau jie prabėgo akimirksniu ir mes jau kelte, pakeliui į Saaremaa, būtent taip rašoma estiškai . Pirmą naktį apsistojome pajūry, netoli kelio, tačiau vieta pasirodė ne kokia, viską gadino pūvančių jūros dumblių kvapas, o dar vienas mūsų brolis be perstojo sarkastiškai kalė visiems i galvas, kad jam, mat, reikalingas dušas ir švari lova.Taigi taip ir prabėgo pirmoji naktis. Antrą dieną važinėdamiesi po Saremus sutikome Osel MC narį, kuris maloniai pasisiūlė mus palydėti i gerą kempingą. Čia turėjome praleisti paskutinį vakarą ir kitą dieną grįžti į Lietuvą, tačiau velnias čia pakišo koją ir netyčia išragavom porą butelių liepsnojančio, o po to dar visas estiško alaus rūšis išdegustavom. Reikėtų paminėti, kad čia įstatymai leidžia 0.0 promilės. Spėkit kiek kitą dieną pajudėjo link Lietuvos? Ogi 3!:) taigi, likusieji trys vorų broliai dar dviem dienom užstrigo Saremuose.
Nepaisant visų nuotykių kelionė praėjo puikiai. Negedo nei įtartinos būklės motociklas, nei kiti, iš Saremų visi grįžo be jokių nesklandumų vos per vieną dieną.

Nuotraukos Galerijoje


Žinokite, kas vyksta

Gaukite klubo naujienas greičiau ir patogiau:

Support Your Local -3

WHICH PART OF FUCK OFF DON'T YOU UNDERSTAND?