Sidabrinio šalmo turnyras

2010-09-19 16:12:41

Praėjo jau trečiasis kasmetinis VB mcc organizuojamas Sidabrinio šalmo turnyras skirtas išaiškinti patį sumaniausia ir baikeriškiausią Vorų brolį. Turnyras organizuojamas jau trečią kartą, kaskart vis kitoje lokacijos vietoje. Data pasirinkta neatsitiktinai, ruduo, mat rudenį baikeriškas gyvenimas ne tiek kupinas renginių o ir oras dar leidžia smagiai praleisti laiką.

Šį kart renginys vyko vieno iš „bracų“ kaimo sodyboje Širvintų raj. „Tūsas“ nėra skirtas masinių „pop“ baikeriškų renginių mėgėjams todėl visada į jį susirenka nedidelis kiekis tikrai mėgstančių išvysti kiek kitokį vaizdelį motociklininkų bei motociklininkių. Aš kaip mėgstantis renginių metu skaičiuoti dalyvių skaičių (juolab , kad jų kiekis niekada neviršija 100) šį kart patenkintas buvau radęs apie 60 motociklų beigi apie 80 žmonių atvykusių automobiliais beigi apsilankę triračiu svečiai iš Lenkijos.Taip sutapo kad būtent tą dieną savo n….dešimtą gimtadienį šventė Vorų brolių prezidentas Totorius, taigi šventė neapsėjo be sveikinimų bei kilnojimų, dovanų ir atrakcijų. Renginys skirtas surasti savo tarpę baikeriškiausia bracą, taigi rungtys tėra vienintelis būdas tai sužinoti. Kaskartą stengiamės sugalvoti kažka idomesnio, štai ir šiemet motociklininkams teko šaudyti važiuojant į labai įdomų taikinį kuris kiek priminė nesenas kaikurių keistuolių eitynes, reikėjo kuo lėčiau pravažiuoti per lentą. Didelio stipruolių dėmesio susilaukė variklio mėtymo rungtis į tolį.Kadangi oro salygos neleido teko atsisakyti vienos iš įdomiausių rungčių, tai greitas užvažiavimas stačiu šlaitu. Šiemet baikeriškiausiu Vorų broliu buvo išrinktas Monstras iš Kauno, jam atiteko ir pereinamas pagrindinis prizas Sidabrinis šalmas. Beje kiekvieno laimėtojo pravardė yra išgraviruojama ant šalmo. (tarp kitko šalmas iš tikrųjų yra padengtas sidabro dulkėmis). Renginį vainikavo nugalėtojui skirtas koncertas kurio pabaigoje išvydome tikrai nebloga keletos minučių fejerverkų šou.

Pokalbiai, diskusijos, motociklų aptarimas tesėsi mano žiniomis iki 6 val. Ryto, kai paskutinieji ėjo ilsėtis, gurmanai jau ruošė svečiams bei dalyviams rytinę sriubą be kurios neisivaizduojamas nė vienas „tūsas“.

O pažiūrėti čia tikrai buvo ko. Įdomių , netradicinių ir neblizgučiais nusėtų motociklų,aibės šunų. Buvo ir tokių kurie atsivežė motokrosams skirtų motociklų ir išbandė jų pajėgumą bei savo meistriškumą kaimo laukų bei pelkynų bekelėmis.

Renginys baigėsi, tačiau prisiminimai liko iki kitų metų, kuriame mes vėl rinksime geriausią Vorų brolį. Tad jei norite išvysti viską savo akimis, atvažiuokite.

Straipsnį parengė Ūdra (Vorų Broliai mcc)


Žinokite, kas vyksta

Gaukite klubo naujienas greičiau ir patogiau:

Support Your Local -3

WHICH PART OF FUCK OFF DON'T YOU UNDERSTAND?